Search

Saturday, May 22, 2010

Grown Ups


Grown Ups'ın yeni ürünü. eski şarkıların mixli ve değişik hali de yer alıyor. fakat ben eski kayıt "surprise party" adlı şarkıyı daha çok tutuyorum. bu kayıtta biraz olmamış. sırf gitarlardaki pozitif hava için bile dinlenebilinecek bir grup. bunun dışında "Six More Weeks Of Winter" adlı yeni şarkı dikkatimi çekiyor ve hepinize yolluyorum. bol güneşli günler.

Myspace
Last Fm
Download

Age Sixteen


alternatif Suis La Lune dinlemek isterseniz bu gruba göz atabilirsiniz. grup bu sene dağıldı. gözüme çarpan en iyi özellikleri kompleks(karışık) vokaller. kayıtların da enstrumanlar arası ses dengesi iyi ayarlanmış görünüyor. hızlı, melodik, ağlak birşeyler arıyorsanız tam size göre.

Myspace
Last Fm
Download

Friday, May 21, 2010

Rockets and Blue Lights


saf teknik emo. Midwest emo diye bir tanım varsa ona uyan gruplardan. bu tanıma uyan diğer gruplar ise ; the promise ring, christie front drive , mineral , cap'n jazz. vs. tam olarak bu gruplara benziyor diyemeyeceğim fakat yine de andırmıyor değil tabi ki.

Last Fm
Download

Nervous Light Of Sunday


kısaca tanım ; Japonya'nın Shai Hulud'u . full hızlı, scream vokaller , garip gitar riffleri ve en önemlisi garip geçişler yani rifflerin arasındaki köprüler. Japon amcalar orjinali kadar iyisini yapmayı biliyor.

Myspace
Last Fm
Download

Me And Goliath


bir grup da ne ararsınız? özgünlük, damar, hissiyat, hız, farklılık. bunların çoğu bu grup da mevcut. özgün gitar riffleri , mezardan çıkmış bass tonu ve spastik davulcusuyla kendini ispatlar nitelikte. ingiltereden böyle bir ürün çıkması şaşırtıcı.

Myspace
Last Fm
Download

Sed Non Satiata


post/rock , screamo , ambient , karanlık fransız black metali. herşeyi karıştırıp yeni bir albüm sunuyor sed non satiata.

Official
Myspace
Last Fm
Download

3cm Tour


son zamanlarda dinlediğim en iyi post/rock soslu screamo/emo grubu. ne zaman bir japon ürünü dinlesem kendimi aşmış bu adamlar demekten alıkoyamıyorum.

Last Fm
Download

Loathus


belçika çıkışlı atmosferik , satanik screamo triosu. son ürünlerini tokyo jupiter records basmış. değişik bir label tokyo jupiter records. birbirinden bağımsız ürünlere imzasını atıyor.

Myspace
Last Fm
Download

Snowing


tanım ; american football tarzı emo/jazz/indie soundunu daha tempolu hale getirebilmiş yeni nesil pennsylvania lı emo grubu. myspace de duran top friendslere göz gezdirirseniz iyi gruplar keşfedersiniz.

Myspace
Last Fm
Download

Thursday, May 20, 2010

Battle Of Wolf 359


şeytani sounda sahip olan screamo grubu. biri bayan olmak üzere çift vokale sahipler. sound bir hayli karanlık ve inişli çıkışlı fakat tempo genelde hep üst seviyelerde.

Myspace
Last Fm
Download

Piglet


Chicago'lu enstrumental müzik yapan 3 genç. enstrumental müziğe sıcak bakmayanlara tokat gibi bir cevap adeta.

Myspace
Last Fm
Download